Udvalgte stile om skolen

Fælles danskopgave for hele skolen: Sæt ord på din skole

I foråret 2010 fik alle skolens 871 elever stillet den samme opgave – noget der sker meget sjældent (måske er det første gang?).

Alle elever blev bedt om at sætte ord på deres skole. Hver enkelt elev skulle skrive om Johannesskolen set med egne briller. Det var en åben opgave, der gav Peter og Anna og Albert og alle de andre mulighed for at kaste deres personlige blik på lige præcis den del af skolen eller skolegangen, som de havde lyst til.
”Tidskapsel” til glæde for de næste generationer
Skrivelyst var der masser af, og vi har udvalgt nogle tekster, som du kan læse her. Det var ikke svært at vælge ud, men meget svært at vælge fra! Resten af teksterne er blevet samlet i en "tidskapsel" (se den her) sådan, at næste generation af jubilæums-planlæggere kan få et billede af Johannesskolen set med elevøjne i 2010.

God læselyst!
UDVALGTE STILE