TILLYKKE

28-08-2010

Kære Johannesskolen.
Tillykke med fødselsdagen.
Husk at holde dig ung sammen med dine elever! :P
Kh: Emilie

Birgitte Palludan & Bo Elberg Jørgensen

Lærere i grundskolen i årene 1990 -2000
29-08-2010

Kære Johannesskolen!

Stort tillykke med de 100 år ønskes af to tidligere ansatte.

Mange hilsener

Birgitte Palludan og Bo Elberg Jørgensen.

Tina Nedergaard

Undervisningsminister
13-08-2010

Tillykke med de 100 år. Godt gået! Det er få skoler forundt at have så lang en historik og dermed have klaret skærene gennem store omvæltninger i samfundet i løbet af de sidste hundrede år. Johannesskolens lange historie er et vidnesbyrd om evnen til at omstille sig. Fra opstarten i begyndelsen af det 20. århundrede har skolen været i stand til at føre sig selv ind i det 21. århundrede, som en moderne skole med fokus på bl.a. talentudvikling af eleverne. Skolen har også fundet nye veje i form af et samarbejde med FCK om fodboldklasser. Det er positivt at se, at man holder fast i friskoletraditionen, men alligevel formår at tilpasse skolen efter det omgivende samfund og skiftende behov hos børnene. Det er vigtigt, for grundskolen er jo fundamentet i vores uddannelsessystem. Vores børn skal blive dygtige i skolen. Derfor forventer jeg, at I fortsat vil arbejde på at levere undervisning af høj kvalitet. Tilsvarende håber jeg, at I også fremover vil gøre en indsats for, at jeres skole bidrager til at opfylde 95-procent-målsætningen, og at I vil gøre det til en del af skolens målsætning i de næste hundrede år.

Emil

Elev nu
30-08-2010

Tillykke til højre Tillykke til venstre Tillykke hele vejen rundt.

Anonym

Student 2010

Tillykke JS! VI ELSKER DIG

Malene Edstrand

Ansat fra 1987 - 2001
30-08-2010

Kære Johannesskolen - og tidligere kolleger!

De allerkærligste hilsner og kæmpe tillykke til en fantastisk skole - og for eget vedkommende - en fantastisk arbejdsplads gennem 14 år.
Mange hilsner til alle fra
Malene Edstrand

sophie Lamprecht

tidligere ansat
30-08-2010

Tillykke din gamle røver! Tak for 7 gode år.
KH Sophie Lamprecht

Pia Sadolin, Brøndby Gymnasium

Medspiller
01-09-2010

Kære Johannesskolen,
Tillykke med de 100 år. Det er sandelig mange og I ser stadig godt ud. Vi har kun lige rundet de 5!
Vi ønsker jer held og lykke med lyspustningen, men er desværre forhindret i at puste med, da vi holder Trivselsdag:)
Mange fødselsdagshilsener
Brøndby Gymnasium

klara helgstrand

7.b
02-09-2010

Kære Johanneskolen.

Her kommer en lille hilsen fra mig.

tillykke med fødselsdagen.

Du holder dig fantastisk godt :)

glæder mig til at fejre dig, med alle skolens elever og lærrer.

knus fra Klara Helgstrand 7.B

Svend Larsen - Lone Læssø

Forældre til Laurits Læssø Larsen Student 2008
03-09-2010

Kære Johannes,
Som elevforældre, nabo og tidl. bestyrelsesmedlem ønsker vi hjertelig tillykke med den meget store dag.
Det er ikke så mange forundt at opleve en hundredårsdag, og så i en tilstand af stadig fremgang.
Jeg er tryg ved, at skolen er i så gode hænder.
Et stort tillykke fra fam.
Læssø Larsen
Troels-Lunds Vej 14