TILLYKKE

Else Kjeldbjerg de Vries

mor til 2 "gamle" elever Ditte og Nicolai K de Vries -
03-09-2010

Hjertelig tillykke med de 100 år!
Ønsker jer alle en rigtig god og festlig lørdag d. 04.09. ø- og alt godt for skolen fremover.

Mange hilsner

Else Kjeldbjerg

Gitte Feilbo

Forælder og samarbejdspartner (FIU)
03-09-2010

Hjertelig tillykke med 100 års jubilæet - skolen har været guld værd for min/vores datter!

Johanne Paulsen

Frederiksbergborger
02-08-2010

Tillykke med det flotte jubilæum. Jeg vidste slet ikke, at skolen har så lang en historie. Glæder mig til at nærlæse denne hjemmeside.

Gitte Johannesen

Årgang 86 + har en datter som netop er startet i BH Klasse
06-08-2010

Kære Johannesskole! Stort tillykke med de 100 år ønskes du af en "gammel" elev og en helt ny som netop er startet. Vi ser - igen - frem til mange gode år sammen! Sjovt og dejligt at se, at der stadig er kendte ansigter, selvom det næsten er 25 år, siden jeg blev student!

Anders

7.b
10-08-2010

Tillykke med den store dag. Det bliver uden tvivl en mindeværdig dag, som man ikke glemmer foreløbig.

Morten Bach, Public ACM

IT Leverandør DUSTIN A/S
12-08-2010

Tillykke med det Flotte Jubilæum. I har som samfundet flyttet jer sammen med det, og IT mæssigt er i også på vej ind i en spændende fremtid. I ønskes alt det bedste, og vi ser frem til det forsatte samarbejde.

Brit Truelsen Iteo a/s

Leverandør
12-08-2010

Kære alle på Johannesskolen

I ønskes en rigtig god fødselsesdag fra alle i Iteo a/s

Formand Klaus Eusebious Jakobsen

kollega
23-08-2010

Som formand for De private Gymnasieskoler og studenterkurser i Danmark er det mig en stor glæde at kunne lykønske Johannesskolen med de 100 år- held og lykke i fremtiden

Rektor Klaus Eusebius Jakobsen

rektorkollega
23-08-2010

Det er en stor glæde for mig som rektor for Herlufsholm Kostskole beliggende ved Næstved at kunne lykønske Johannesskolen med de 100 år
Gennem nu snart 26 år som rektor har jeg med stort udbytte kunne se og lade mig inspirere af Johabnnesskolen- en af Danmarks bedste privatskoler

Lars F. Werner

Student 1978
25-08-2010

Kære gamle skole;
Tillykke med din runde dag. Du har været rammen om mange skelsættende begivenheder både på din nuværende adresse og på din tidligere på Vordroffsvej. Mere end rammen husker vi dig for det indhold du har haft de sidste 100 år. Stort at tænke på:-) Tillykke.

Side: 1 2 3 4