Kreativ konkurrence

I anledning af skolens 100 års fødselsdag opfordrer – og udfordrer – vi dig til at deltage i en kreativ konkurrence:

Giv dit personlige bidrag til vores samlede billede af Johannesskolen og vær med i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr. til BILLETnet.

Du er elev, forælder eller ansat på skolen – nuværende eller tidligere. Og du har været en del af dagligdagen på JS i x-antal år og har sikkert dannet dig dit eget – helt personlige - indtryk af, hvad skolen er.

Konkurrencens tema er:

Min Johannesskole
Det er ikke nødvendigvis det mest omfattende og brede produkt, der belønnes – men snarere det repræsentative i detaljen, det personlige udtryk, det skæve, det sjove, det overraskende.
Du kan selv vælge fremstillingsform, fx:

Foto eller fotomontage
Video (film, performance, teater, dans)
Lyd (musik, radiomontage, lydbilleder)
Billedkunst (maleri, grafik, tegning, plakat …)
Skulpturer (store som små)
Lyrik (sange, digte, rap …)
Multimediekunst (blandede medier)

Det er også muligt, at I er flere, der går sammen om at lave et bidrag.

Der kan være tale om et øjebliks-billede, en bestemt detalje – noget der for dig repræsenterer skolen.

En jury bestående af en lærer, en leder, en pedel og en elev vil udpege vinderen senest den 3. september 2010.

GOD FORNØJELSE!

Deadline for aflevering af bidrag: fredag d. 27. august 2010

Efter deadline - så har vi en vinder!

Otte gennemarbejdede, personlige og meget forskellige bidrag deltog i konkurrencen. Bidragene kom fra små og store elever og lærere.
Vinderen er fundet, og valget faldt på et bidrag, der i høj grad har fanget og fastholdt det sproglige nu hos skolens yngste elever gennem de sidste 10 år: Børnehaveklasseleder Lotte Dam Mortensen har nemlig bidraget med en samling citater fra børnehaveklassebørn igennem de sidst 10 år, "Hørt i børnehaveklasse a 2000 - 2010".
Lotte har haft blik for hverdagens små underfundigheder og detaljer, hun har været en opmærksom voksen, der har set/hørt hvad, der er blevet sagt. Og så har hun ikke mindst husket og skrevet ned, så de 260 elever, der de sidste 10 år har gået i 0.a, (måske) kan genkende sig selv. På denne måde afspejler og favner bidraget både børn og voksen, elever og lærer, men præmien går til Lotte, som har husket for børnene og til de voksne.

Læs vinderbidraget "Hørt i børnehaveklasse A 2000 - 2010"

Vi takker for alle de flotte bidrag, som i uge 36 er udstillet på mediateket.