Jubilæumsdatoer

Ligesom i de rigtige eventyr, hvor festen varer i otte dage, fortjener også Johannesskolens 100 års fødselsdag at blive fejret over længere tid:

Emneuge i uge 35: For alle skolens elever under overskriften ”100 år på skolebænken”. Emneugen varer hele jubilæumsugen fra mandag den 30. august til fredag den 3. september 2010. Se billeder

Rabat-kaffe:
Onsdag den 1. september byder Johannesskolen naboerne på Troels-Lunds Vej til kaffe og rundstykker. Se invitation og billeder

Festforelæsning: Onsdag den 1. september holder tidligere elev, professor Holger Bech Nielsen foredrag i studie 12.
Se billeder

Reception: Fredag den 3. september 2010 kl. 14 – 16 i skolens kantine.
Se billeder

Elever og forældre: Åbent hus lørdag den 4. september. Se billeder og læs program

Skolens ansatte og bestyrelse: Fest lørdag den 11. september 2010 på Frederiksberg Rådhus.

Gamle elever: 100 års fødselsdagen fejres på årets SLØS-fest lørdag den 25. september. Se mere