Til forsiden
 
Rektor Chr. Christensen holder tale ved en (uangiven) festlig lejlighed. 1940’erne.
Skolebygningen på Vodroffsvej var op gennem 70’erne for lille og utidssvarende. I 1978 lykkes det at få godkendt planerne om byggeri af ny skole på Troels-Lunds Vej.

Johannesskolen ønsker sig

 

Hvad ønsker en 100-årig sig?


Nok fylder vi 100 år, men en god og levende skole er jo ikke ét år ældre end den yngste elev! Derfor ønsker vi, at vores jubilæum bliver et langt skridt ind i fremtiden til gavn og glæde for alle vores elever nu og i fremtiden. Og eleverne har jo ingen glæde af blomster og flasker... 

Vi ønsker os brændende interaktive tavler i alle 37 klasseværelser, for vi har ambitioner om at være førende indenfor IT. Det er naturligvis en stor økonomisk udfordring, men vi håber, at jubilæet kan hjælpe os på vej. 

Interaktive tavler i klasseværelserne - det er gaver, der gavner. Derfor ønsker vi os allermest, at alle skolens venner skillinger sammen, så vi får mulighed for at investere i interaktive tavler, der kan gøre hverdagens undervisning endnu bedre. 

Vi bliver glade for alle beløb, små som større, og takker varmt på forhånd. I vil på vores jubilæumssite få at se, hvor mange tavler det blev til.

Skolens jubilæumsgave-konto er:   

Regnr: 9541      Konto: 10740002 

På skolens vegne

Karsten Vest Nielsen                                   Bente Aaby Christensen

Formand for skolens bestyrelse                  Rektor